woensdag 7 maart 2012

Hardloopspullen bij Lidl!


Ik was vroeger een echte sporter. Ik heb zo ongeveer alle sporten die er in Meppel waren wel uitgeprobeerd en bijna elke dag was ik wel op het sportpark te vinden... totdat ik pijn in mijn knieĆ«n en enkels kreeg. Ik weet nog steeds niet waardoor deze pijn af en toe komt, maar als ik de uitdaging niet aan ga, zal er waarschijnlijk nooit wat veranderen! Ik ben van plan om weer heel rustig het hardlopen op te gaan bouwen. Voordat ik hier aan kan beginnen heb ik natuurlijk een equipement nodig en laat de Lidl nu net hardloopspullen in de aanbieding hebben!


Ik heb op internet wat research gedaan naar de schoenen en ben erachter gekomen dat er twee groepen zijn die nogal tegenover elkaar staan. Aan de ene kant heb je de mensen die de schoenen uitgeprobeerd hebben en aan de andere kant de mensen die het nog niet eens aandurven om in de Lidl gezien te worden met deze hardloopschoenen in de hand. De mensen die de schoenen geprobeerd hebben zijn over het algemeen erg tevreden en stellen dat je alleen een oordeel kunt hebben wanneer je de schoenen zelf geprobeerd hebt. Daar ben ik het helemaal mee eens, dus vandaar dat ik zelf toch ook maar een gokje ga wagen. Voor €19,99 kun je je geen buil vallen toch?

Overigens, loop je al wat langer en vind je het hardlopen echt leuk? Dan zou ik wel aanraden om naar een speciaalzaak te gaan. Ze kijken daar naar je looppatroon en kunnen op die manier precies de juiste schoen voor je uitzoeken. Dat gaat bij de Lidl natuurlijk niet. Ben je echter net als ik iemand die het hardlopen wel een kans wil geven, maar nog niet weet of je er mee doorgaat? Dan zou ik morgen toch echt even op bezoek gaan bij de Lidl!

Ze hebben trouwens ook leuke hardloopshirts, hardloopbroeken en sportbh's!

Bron afbeeldingen: www.lidl.nl

1 opmerking:

  1. Heb je ze geprobeerd want ze zijn vanaf volgende week weer in de aanbieding.. en als beginnend loper zou ik ze ook wel willen proberen... wat zijn je bevindingen..??

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als je een berichtje achterlaat <3! Liefs, Selma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...